ХИБРИДНА СОЛАРНА СИСТЕМА 10KW С ВКЛЮЧЕН МОНТАЖТази система е подходяща за собствено потребление. Тя е идеалното решение за обекти, които са отдалечени от електрическата мрежа или за такива, чиито собственици са решили да намалят разходите си за консумация на електроенергия. Тук имате възможност да съхранявате неизползваната електроенергия от излишъците през деня, чрез хибридния инвертор, който може да пренасочва излишъците от енергия през деня в батерия за съхранение на енергията.

В цената на тази система са включени 18 броя монокристални фотоволтаични панели 550W, 1 брой хибриден инвертор 11kw, с възможност за дистанционно наблюдение и настройка през приложение, алуминиева монтажна конструкция за керемиден/ламаринен/битумен/термопанел покрив, соларен кабел и MC4Connectors, 3-степенна мълниезащита и заземяване.

Монтажът и пускането в експлоатация също са включени в цената!

Хибридната соларна система предлага различни режими на работа в зависимост от нуждите на потребителя. Когато мощността от панелите е напълно достатъчна, ако има излишък от енергия, той се съхранява в батерията, за да се използва по-късно или вечерта, когато панелите не могат да осигурят необходимата мощност за захранване на вашия дом. В случай, когато мощността от панелите е недостатъчна – енергията, която панелите произвеждат ще бъде употребена, а недостигът ще се черпи от батерията. В случай, че и батерията е разредена, то едва тогава системата ще използва електропреносната мрежа като източник на енергия. Тази система може да работи и без батерия, като в този случай, през деня панелите захранват вашия дом, а когато не могат да произведат достатъчно енергия, недостига се добая от мрежата.

Очакваното годишно производство от 10 kw система е между 11 000 и 14 000 kwh.

Цена: 15 500лв.

*Батерията за съхранение на енергия не е включена в цената. Предлагаме няколко типа батерии, в зависимост от вашите нужди.

Цените за литиево-йонните батерии, които предлагаме стартират от 1600 лв. за 5 kwh. За повече информация, моля свържете се с нас.

гр. Рудозем
0893 467 896
hayri.loshev@gmail.com